Založ si blog

A je to tu: SaS+OĽaNO+MOST+SNS+((OKS+NOVA)+SME RODINA+SIET)

To snad ani nepotrebuje komentár. Tmeliacom prostriedkom je prípravok zvaný „antifico“. Tento tmel funguje, ak existuje antifico agenda. Ak strany vytvoria stredo-pravú koalíciu, cieľ bude dosiahnutý, Fico odsunutý. Ale tmel prestane fungovať. Za každou stranou sú záujmy. Za každou stranou sú mecenáši, alebo vplyvné osoby. Majú svoje záujmy. Kreovanie takejto vlády bude prebiehať výhradne s kalkulačkou…

Zlepenec bez tmelu pokope vydrží, ale ak príde čo i najmenší záchvev, začne sa rúcať. Predčasné voľby sú za dveri. Síce si čo to stíhnu rozdať, trafík je dosť, ale predčasnými voľbami sa opäť prihlási o slovo nechuť voliča a protestný prejav prostredníctvom voľby neštandardných a extrémistických strán. Opäť bude následovať kádrovanie a menení budú aj odborníci. Dobré projekty zastavené spolu so zlými. Dôvod? Lebo Fico. Omyl. Lebo peniaze, lebo moc. Lebo populizmus, lebo marketing. Toto je realita. Toto sú argumenty pre voliča. Preto je denník Nový čas alebo Topky jedným z najčítanejším periodikom…

Verím však, že to bude inak. V záujme našich detí si neželám nič iné, než stabilitu a pokoj. Avšak z histórie vieme, že anymozít, záujmov, sporov a mocenských prejavov bolo medzi stredo-pravými stranami toľko, že hovoriť o stabilite príde ako utópia. Ale peniaze su mocný vyjednávač. Verím, že ak budú kradnúť s mierou, mohli by im to voliči tolerovať (ak tolerovali machinácie s účtovníctvom) a mohlo by to fungovať.

 

Svätci Korčok a Pellegrini

24.03.2024

Pošle Korčok slovenských vojakov na Ukrajinu? Amnestuje Pellegrini spriaznené a blízke osoby ako kedysi Mečiar a Kováč?

2. pilier: Ako sme sa mohli mať, ale nemáme

18.03.2024

Malo to byť veľkolepé, dopadlo to ako vždy. Namiesto sľubov sa miliardy eur presunuli do rúk špekulantov.

Aké práva majú deti v rakúskej nemocnici

04.03.2024

Nepochybujem, že sme čiernou dierou Európy. Akýmsi totalitným skanzenom, kde ľudské práva a právne istoty mnohokrát existujú len na papieri.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

clovek

Iba človek. Jeden z milióna. Netvrdí, že má patent na pravdu. Je človek z mäsa a kostí a robí chyby, mýli sa. Pomenuje to čo vidí a čo si myslí. Oslovuje tých, ktorí odmietajú násilie a preferujú konštruktívnu diskusiu. Váži a rešpektuje človeka, bez ohľadu na farbu, výšku, akúkoľvek príslušnosť. Ak niekoho kritizuje, neznamená to, že si ho neváži alebo nemá rád. Napíše, čo momentálne cíti a vôbec netvrdí, že nezmení názor pod ťarchou argumentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 104
Celková čítanosť: 378146x
Priemerná čítanosť článkov: 3636x

Autor blogu

Kategórie