Založ si blog

Už si delia korytá: kauzy Nicholsonovej a Sulíka

Ešte urny nevychladli a už si delia korytá. Chápem, že portál typu „topky“ je populistický plátok, ale pomohol stredo-pravému spektru a súčasne skúša reakcie verejnosti tým, že zverejňuje šokujúce úvahy o nomináciách kontroverzných ľudí.

Ako kritik naprieč politickým spektrom, ani v prípade Sulíka a som neočakával nič iné, len hrnutie sa ku korytám. Načo boli reči o odborníkoch v SaS, keď si s nimi saskárske elity vytreli zadky a hrnú sa dychtivo ku korytám sami? Dámy a páni z SaS, to fakt nemáte v strane iných odborníkov, len osoby ako Nicholsonová a Galko? To skutočne rozdávate korytá podľa populizmu a nie odbornosti?

Ste sklamaním. Ale dáme si na Vás pozor, nech už ste kdekoľvek. Poukázať na Fica a robiť to isté.. Neskutočný populizmus a ešte nemorálnejšie, ak ste si na základe objektu kritiky postavili svoj produkt vo voľbách.

Priznám sa, že inakosť Richarda Sulíka je mi občas sympatická. Prezentuje ju v nemeckých médiách ako vzdorovité dieťa. Ibaže chýba mu diplomacia. Pretože so vzdorovitými deťmi sa nikto hrať nechce a ocitajú sa v izolácii. Spoločnosť ich vyčlení.

No na záver info od pripievateľov iných diskusii (s ktorými sa síce stotožňovať nemusím, ale pre uplnosť ich uvádzam. Ak niekto vie rozporovať, prosím o konštruktívnu kritiku, viem svoj názor aj zmeniť):

Krvavy z Waltzmannova:

Pán nepoškvrnený a čistý ako lalia.Toto o sebe vyhlasuje Sulik.

O nepoškvrnitelnosti SAS, ktoru stale do NEBIES vyzvyhuje Richard Sulik može uverit len ten najvacsi a najzaslepenejši fanda tejto liberalnej mariškovej a duhovej particky, co sa pasuje za vitaza volieb a buducu štato stranu .
—————————————————————— ———————————-
Tako sa spravala Sulikova SAS a exminister Galko /SAS/ ked boli vo vlade Ivety Radičovej. Nákup súčiastok na vojenské vrtuľníky za 16,4 milióna eur / 494 milion SK / z éry, keď ministerstvo obrany viedol Ľubomír Galko (SaS) bol zbytočný a nevýhodný a nepotrebný. Nákup bol nielen zbytočný, ale na súčiastky boli dojednané nevýhodné záručné lehoty, záruka im totiž skončila o par mesiacov . Do vrtuľníkov ich doteraz nenamontovali. Lubomír Galko (SaS) podľa súčasného vedenia rezortu klamal o nákupe súčiastok za 16,4 milióna eur na vrtuľníky Leteckej pátracej a záchrannej služby (LPZS). Nákup súčiastok bol totiž dohodnutý bez požiadavky Ozbrojených síl Slovenskej republiky, informovala hovorkyňa ministerstva obrany Martina Balleková. .

PS. Ide o jasný kšeft dohodeny za tazke provizie pre kamošov SAS. . Aj takto sa spravala SAS, ked bola u moci za vlady Ivety Radičovej

Slovensko sa vdaka exministrovi obrany L. Galkovi z SAS stalo krajinou ktora zbranami podporuje svetovy terorizmus !!!!! Dennik SME , Bratislava 3. decembra 2014 (TASR) – Rezort obrany pod vedením Ľubomíra Galka predával samopaly a tanky výrazne pod cenu. Zbrane L.Galko predal sukromnej firme, ktora ich dalej predala a s najvacsou pravdepodobnostou skončili u TERORISTOV !! Bratislava 3. decembra (TASR) – Rezort obrany pod vedením Ľubomíra Galka predával samopaly za neuveritelnych 12 €. V rokoch 2010 až 2012 sa ich predalo cca 122.000 kusov za priemernú cenu 12 eur !!!!!!!! Dalej exminister predal 37 ks modernizovanych Tankov T -72 za neuveritelnych 28.000 EURO za kus. a to nevedno kam. Mozno uz ich ma už ISIL alebo Al-Kaida .

 

Janko Sestka:

To si akoze vazne myslite, ze Slovaci budu tolerovat, ze si elita rozdeli teple fleky? Ved tie strany maju tolko odbornikov! Tych ale nechate na smetisku? A elita si rozdeli korytá?

Čo je to za šialený nápad urobiť Nicholsonovu ministerkou??? Za to, ze upozornila na Tomanovej kšefty? Ved to moze byt ministerkou každá novinárka, lebo aj ta upozornila. Koniec koncov Nicholsonova ako statna tajomnicka robila to iste! Svojich ludi si tam zamestnala na dohody a odlievali sa z ministerstva desattisice eur mesacne. Alebo sa zapojila so svojimi liudmi do protipovodnovych opatreni a cez nastrcene firmy sa odlialo vyse 30 MILIONOV EUR! To ste naozaj zošaleli? Pošliapali ste tymto navrhom tolko odbornikov a čistých ludi, že sa až za vás hanbím.

Galko ministrom? Prepáčte, ďalšia absurdita. Strany majú tolko špičkových kapacít medzi členmi, ale elita strany na nich kašle. Ide len a len o koryta. Ak ma byť toto protiváhou Fica, tak pardon. Len ste využili voličov a ich naivitu na vyvezenie sa do vlády.

 

Richard Sulík?

Viac som nasiel na http://www.drzbalonik.com

Svätci Korčok a Pellegrini

24.03.2024

Pošle Korčok slovenských vojakov na Ukrajinu? Amnestuje Pellegrini spriaznené a blízke osoby ako kedysi Mečiar a Kováč?

2. pilier: Ako sme sa mohli mať, ale nemáme

18.03.2024

Malo to byť veľkolepé, dopadlo to ako vždy. Namiesto sľubov sa miliardy eur presunuli do rúk špekulantov.

Aké práva majú deti v rakúskej nemocnici

04.03.2024

Nepochybujem, že sme čiernou dierou Európy. Akýmsi totalitným skanzenom, kde ľudské práva a právne istoty mnohokrát existujú len na papieri.

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

clovek

Iba človek. Jeden z milióna. Netvrdí, že má patent na pravdu. Je človek z mäsa a kostí a robí chyby, mýli sa. Pomenuje to čo vidí a čo si myslí. Oslovuje tých, ktorí odmietajú násilie a preferujú konštruktívnu diskusiu. Váži a rešpektuje človeka, bez ohľadu na farbu, výšku, akúkoľvek príslušnosť. Ak niekoho kritizuje, neznamená to, že si ho neváži alebo nemá rád. Napíše, čo momentálne cíti a vôbec netvrdí, že nezmení názor pod ťarchou argumentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 104
Celková čítanosť: 379841x
Priemerná čítanosť článkov: 3652x

Autor blogu

Kategórie