Založ si blog

Škoda Matoviča. Cicciolina Nicholsonová to istí.

A tak som sa tešil. Matovič predsedom najvyššieho zákonodárneho zboru Slovenskej republiky. Áno, vznešene by to znelo. 

Rozgajdaný chlap bez kravaty, s egom minimálne vo výške 122 miliónov… Štát by iste mohol zarábať rovnako veľkú sumu na vysielacích právach z NR SR. Bol by neskutočný záujem. Veď keby pán predseda vykrikoval, ukazoval veľavravné gestá, chodil do práce v tričku s potlačou, ukazoval tabuľky a fotografie. Nuž čo. Škoda. Zábava až taká nebude.

Namiesto toho si z voličov a občanov vystrelila SaS a nominovala Nicholsonovú na post podpredsedu NR SR. Asi jej už majú v strane dosť a v zmysle hesla „kto se hrá, nezlobí“ urobili capa záhradníkom. Na Slovensku sme na to zvyknutí. Tu každý bez odbornosti môže robiť všetko. Stačí správne tričko a kádrovanie funguje. Vyafektovaná slovenská Cicciolina bude iste písať statusy na facebooku, ako je nešťastná z toho, že je tak významná, dôležitá a že bez nej sa Slovensko proste zákonite nemôže uberať správnym smerom 🙂  Už ako štátna tajomníčka sa nechala počuť, že je neštastná z tej neskutočnej popularity a obľúbenosti. Dokonca pred pár dňami, keď si rozdávali stredo-praví korytá, opakovala po svojich významnejších kolegoch a napísala aj ona status na FB sťa budúca ministerka, aká je dôležitá a ako sa jej všetci podlizujú… bez komentára. Asi je to patologické. Pokora, skromnosť a slušnosť pani Nicholsonovej evidentne chýba.

Takže budeme mať na poste podpredsedu NR SR pravdepodobne slovenskú Ciccionilu Nicholsonovú. Nuž budeme sa smiať, až sa za brucho budeme chytať. Svojimi outfitmi je povestná.  Žiadna dôstojnosť, vážnosť. Len potreba exhibovať. Uvidíme, ako jej verní priatelia z médii (SME, Život, Plus 7 dní) budú túto slovenskú Cicciolinu do nebies vynášať.

Snáď so sebou do NR SR prinesie aj „odborníkov“, ktorí sa akože ocitli na ministerstve práce. Poberali tučné sumy. Za to isté kritizovala Tomanovú a sama si tento model obľúbila. Veď teplé fleky treba aj kamarátom a volič je dostatočne hlúpy, aby to neriešil. Stačí mu opakovať mantru „lebo Fico, lebo Fico…“
Predseda Sulík si zase odíde do Bruselu poberať od tých bruselských darmožráčov cca 20.000 eur mesačne, čo mu tí darmožráči každý mesiac proti jeho vôli nanútia ( a nie a nie odmietnuť). Všetko je vlastne v poriadku. Volič je spokojný. Hlavne že peniaze neprežiera a nerozkráda SMER, ale niekto iný.

Pár slov k Matovičovi a spol. Chlapi, prosím nerobte mužskému pokoleniu hanbu. Vezmite posledné torzá dôstojnosti, utrite slzy, rozdúchajte predstavy o deľbe korýt, pobaľte formičky, vytraste z topánok piesok, vysúkajte si rukávy a poďte ukázať, ako sa robí správne politika a to, za čo Vás volič vyniesol no parlamentu. Držať tabule a nekontrolovateľne vykrikovať nie je hodné desiatok tisíc eur, ktoré od nás dostanete. Toto zvládne aj priemerne šikovná novinárka-absolventka masmediálnej komunikácie. Som zvedavý, koľko poslaneckých prieskumov uskutočníte… Čakám, páni!

Všetci vieme, že toto nie je ideálny stav a ideálna vláda. Ale Vaše psychopatické prejavy, vzájomné podpásovky a podrazy napovedajú, že asi jediná. A to ste sa nedávno škrabkali vzájomne na chrbátiku. Máme v pamäti, ako ste si podrážali nohy a v snahe dostať sa ku korytám ste sa začali bratať. Nuž a keď sa predstava o korytách rozplynula, opäť si neviete prísť na meno… Tak takí ste Vy, politici, bez výnimky, charakterní.

Dosť bolo tárania, Slovensko si nemôže dovoliť Vaše primitívne a infantilné hry, ktoré nás už dosť otravujú. Získajte si nás prácou a výsledkami. Nie táraním a anarchiou.

Svätci Korčok a Pellegrini

24.03.2024

Pošle Korčok slovenských vojakov na Ukrajinu? Amnestuje Pellegrini spriaznené a blízke osoby ako kedysi Mečiar a Kováč?

2. pilier: Ako sme sa mohli mať, ale nemáme

18.03.2024

Malo to byť veľkolepé, dopadlo to ako vždy. Namiesto sľubov sa miliardy eur presunuli do rúk špekulantov.

Aké práva majú deti v rakúskej nemocnici

04.03.2024

Nepochybujem, že sme čiernou dierou Európy. Akýmsi totalitným skanzenom, kde ľudské práva a právne istoty mnohokrát existujú len na papieri.

Belgicko, Európsky parlament, polícia

Krajná pravica tu nie je vítaná. Bruselské úrady zablokovali konferenciu konzervatívcov, kde mal vystúpiť Orbán

16.04.2024 17:26

Medzi pozvanými boli tiež niekdajší kandidát na prezidenta Francúzska Éric Zemmour alebo jeden zo strojcov brexitu Nigel Farage.

nehoda, auto

Tínedžer s dvomi promile alkoholu si sadol za volant, po nehode chcel ujsť

16.04.2024 17:20

Mladíka zadržal policajt, ktorý náhodou prechádzal okolo.

Vladimir Putin

Na oslavy vylodenia spojencov do Normandie pozvali Rusko, nie však Putina

16.04.2024 17:06

Šéf Kremľa nebude pozvaný z dôvodu agresívnej vojny rozpútanej Ruskom na Ukrajine.

zubár, zuby, zubný kaz,

Treba šetriť, rozhodla Dolinková a zrušila benefity u zubárov. Zdravý chrup budú mať len tí bohatí

16.04.2024 17:00

Náplasťou na rastúce ceny za zdravý chrup boli aspoň sčasti benefity zdravotných poisťovní. Od mája však pacienti o ne prídu.

clovek

Iba človek. Jeden z milióna. Netvrdí, že má patent na pravdu. Je človek z mäsa a kostí a robí chyby, mýli sa. Pomenuje to čo vidí a čo si myslí. Oslovuje tých, ktorí odmietajú násilie a preferujú konštruktívnu diskusiu. Váži a rešpektuje človeka, bez ohľadu na farbu, výšku, akúkoľvek príslušnosť. Ak niekoho kritizuje, neznamená to, že si ho neváži alebo nemá rád. Napíše, čo momentálne cíti a vôbec netvrdí, že nezmení názor pod ťarchou argumentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 104
Celková čítanosť: 379461x
Priemerná čítanosť článkov: 3649x

Autor blogu

Kategórie