Minister má nárok na erotickú masáž

9. novembra 2011, clovek, Politika

A Slováci sa mu na ňu aj s dovolenkou radi poskladajú.

Víta Vás Cestovná kancelária „Slovensko“!

Denník SME dnes priniesol správy o tom, že prebieha last minute!
Ministri a štátna tajomníčka si objednávajú na poslednú chvíľu zájazdy. A nie hocikam. Veď  kto by už chcel ísť do Rumunska, Bulharska, Nemecka….
Ale Kórea? Monako?!? To už hej!

Veď sú vo vláde posledné štyri mesiace a ktovie, čo bude potom.

Ešte pochopím služobnú cestu Zsolta Simona do Bruselu, kde ide zastupovať Slovensko. Ide o farmárov, ide o poľnohospodárstvo, ide o lobbing v prospech Slovenska a to by tam nemalo chýbať.

Nepochopím však, ako môžu politickí nominanti SaS Mihál a Nicholsonová objednávať výlet do zaujímavých destinácii! Pomýlili si Slovensko s cestovnou kanceláriou?

Ministrovi Mihálovi sa zachcelo do Kórey. Najprv mu cestu prezident, posilnený novými kompetenciami zamietol, ale po vysvetlení sa výlet predsalen bude konať!

Štátna tajomníčka Nicholsonová si chcela spraviť výlet do Monaka!!! Prvej dáme ministerstva práce, inak podvyživeného a neskonale zanedbaného rezortu s kopou chudoby sa zachcelo luxusného letoviska. Po prevalení tohto „Holiday Trip“ túto cestu údajne stiahla sama. Sorry, neakceptujeme. Drzosť bolo vôbec takúto žiadosť o dovolenku podať. Ak by sa to neprevalilo, exotická cesta by bola dokonaná. Takže neskoro.
Mám na pamäti ten trapas s rybárskym lístkom, ktorý síce po prepuknutí tiež vrátila, ale s takou aroganciou nadradenej a zámožnej dámy, že mi prišlo až zle.

 

Politici si pomýlili štátnu kasu so svojou peňaženkou. Veď prečo si neužiť za štátne však?

Navrhujem preto, aby sme sa každému ministrovi poskladali na erotickú masáž, ktorá im bude poskytnutá samozrejme nikde inde, než v preslávenej destinácii Bangkok v Thajsku. Tam ju údajne poskytujú najlepšie.

Ak má niekto odporúčania na inú exotickú dovolenku, neváhajte sa podeliť s vašim návrhom. Sú však dve podmienky:

1)   Navrhujte destináciu čo najďalej od Slovenska.

2)   Kupuje sa len jednosmerná letenka…

 

PS: Nenavrhujte príliš ďalekú destináciu, pretože Zem je guľatá a ešte by ste nám tých tzv. politikov poslali späť na Slovensko:-)