Založ si blog

Lipšic odhalil klamstvo Fica! Ako?

Daniel Lipšic, člen ponárajúcej sa strany bez dôvery verejnosti, tiež známy ako zadávateľ prieskumu samoľúbosti, ako aj objednávateľ Fábii v hodnote 80.000 EUR, sa nechal počuť aj čítat v médiách, ako aj na sociálnej sieti, akože on odhalil klamstvo Róberta Fica.

S veľkou pompou a aroganciou známil verejnosti, že Fico je klamár, pretože tvrdil, že o Matovičovej kontrole na daňovom urade nevedel, ale záznamy dokázali, že Zmajovičová niečo také už pred 6 či 8 rokmi spomínala.

Z uvedenej konštatácie podľa Lipšica plynú nasledovné závery:

1. Fico je asi Zmajkovičová. Pretože čo povie Zmajkovičová, ako keby povedal Fico…

2. Matovič si nemusí pamätať niekoľko vlastných právnych úkonov, v ktorých išlo o 120 miliónov  korún, ale Fico si musí pamať niekoľko viet z vystúpenia Zmajkovičovej.

3. Fico klame, lebo preukázal listinné dôkazy a Matovič potvrdil ich pravdivosť.

4. Matovič prepísal svoj podnik (súbor hmotného a nehmotného majetku živnostníka Matoviča) v čase kontroly na nemajetného pána, previedol si na seba 120 miliónov, ktoré nezdanil v zmysle zákona a ten odniesol kompletné účtovníctvo do zberu. DO ZBERU! Potom si to chlapci rozmysleli a Matovič si firmu prevzal naspäť. Lipšic však dôveruje Matovičovi a obhajuje vyhadzovanie účtovných dokladov do zberu. Lipšic podporuje bielych koňov a dôveruje Matovičovi.

5. Matovičovi vyrubili daň a pokuty, avšak daňový úrad ich počas účasti Matoviča vo vláde zrušil. Danielovi Lipšicovi táto „náhoda“ nevadí a všetko je podľa neho transparentné. Daniel Lipšic sa nemá prečo zaujímať o minulosť Matoviča.

 

Daniel Lipšic preukázal, že Matovičovi dôveruje a nevadí mu, ak daňový úrad čisto náhodne zruší vyrubenú daň alebo penále firme politika, ktorý je vo vládnej koalicii. Lipšicovi nevadí, ak politik robí machinácie v podnikaní s následkom likvidácie účtovníctva a vyhýbaniu sa povinností. Teda popravde, Lipšicovi to nevadí u kamaráta, ale u ostatných áno.

Bez akýchoľvek ilúzii, Lišic je starý politický bard a vie, ako robiť z voliča hlupáka. Ide mu to majstrovsky.

 

Doplnenie: Pod váhou nových skutočností, a to výpovede obchodného partnera pána Matoviča, ktorý zaplatil aj nezaplatil 121 miliónov, očakávam vyjadrenie pána Lipšica a iných politikov, ktorí sebareflexívne vyslovia názor, ktorý bude spravodlivo rovnocenný, ako v iných prípadoch, kedy nešlo o ich priateľov… Pretože v opačnom prípade jasnejší dôkaz pre „ruka ruku myje“ snáď ani neexistuje a páni nielenže neprinášajú novú politickú kultúru, ale nás vracajú naspäť.
(Detto Ondrej Dostál, ktorý nepodáva trestné oznámenie na Matoviča, ale len na Fica)
Ako povedal Matovič, „je to čisté“… Správa od módneho guru: tento rok pôjdu biele goliere…

 

 

 

Svätci Korčok a Pellegrini

24.03.2024

Pošle Korčok slovenských vojakov na Ukrajinu? Amnestuje Pellegrini spriaznené a blízke osoby ako kedysi Mečiar a Kováč?

2. pilier: Ako sme sa mohli mať, ale nemáme

18.03.2024

Malo to byť veľkolepé, dopadlo to ako vždy. Namiesto sľubov sa miliardy eur presunuli do rúk špekulantov.

Aké práva majú deti v rakúskej nemocnici

04.03.2024

Nepochybujem, že sme čiernou dierou Európy. Akýmsi totalitným skanzenom, kde ľudské práva a právne istoty mnohokrát existujú len na papieri.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Fico

Fico chce prešetriť prideľovanie spisov na Najvyššom súde. Prideľujú sa transparentne, kontrola bola arogantná a neštandardná, odpovedal Šikuta

24.04.2024 16:51, aktualizované: 17:25

Podľa Fica je podozrivé, že v minulosti všetky najcitlivejšie veci, v ktorých sa rozhodovalo o opravných prostriedkoch, pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

clovek

Iba človek. Jeden z milióna. Netvrdí, že má patent na pravdu. Je človek z mäsa a kostí a robí chyby, mýli sa. Pomenuje to čo vidí a čo si myslí. Oslovuje tých, ktorí odmietajú násilie a preferujú konštruktívnu diskusiu. Váži a rešpektuje človeka, bez ohľadu na farbu, výšku, akúkoľvek príslušnosť. Ak niekoho kritizuje, neznamená to, že si ho neváži alebo nemá rád. Napíše, čo momentálne cíti a vôbec netvrdí, že nezmení názor pod ťarchou argumentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 104
Celková čítanosť: 380124x
Priemerná čítanosť článkov: 3655x

Autor blogu

Kategórie