Založ si blog

Vážení členovia a fanúšikovia OĽaNO!

Oslobodím Vás a zakričím to, k čomu nemáte odhodlanie: “Kráľ je nahý!”.

Povedzme si na rovinu zopár faktov:

Matovič pozíciu predsedu vlády skutočne nezvláda. Nezdá sa, že by okrem ultra jadra OĽaNO niekto z odborníkov a verejne  akceptovateľných autorít Matovičovi, ako predsedovi vlády, vyjadril podporu.

Verím, že tak, ako sa Matovic po náročnom, dlhom rozhodovaní a radení  rozhodol stať predsedom vlády, rovnako precízne po uvážlivom a náročnom rozhovore zotrval v presvedčení, že sa chýb nedopúšťa, že nadávať expertom a koaličným partnerom do idiotov, vrahov je v poriadku. Dodám, že k obom záverom dospel po dôkladnej a vyčerpávajúcej porade. Samého so sebou.

Všetci si myslíte to isté. Vo vnútri súhlasíte s Matovičovými adresátmi kritiky. Tých je už toľko, že nemá zmysel ich ani menovať. Aj by ste konali, ibaže sami neviete, čo Váš stranícky šéf vyvedie a ste radšej rozpacito (a niektorí aj servilne) ticho.

Viete, že niektorí z vás dosiahli životný kariérny rast vďaka úspechu jediného človeka vo voľbách – Matoviča, ktorý z vďaky rozdeľoval lukratívne fleky. Nechcete o teplé fleky prísť, tak radšej chodíte po špičkách, aby sopka menom Matovič nevybuchla, pretože tá nekontrolovateľná láva vám potom už nezaručí nič z toho, čo máte teraz.

A niektorí by sa museli vrátiť na úrad práce…

Ste servilní panáci a nikto z vás nie je dostatočnou autoritou k tomu, aby seriózne mysliacich a kvalifikovaných kolegov zjednotil a povedal: “Stačilo Igor!”. Máme ťa radi, sme ti vďační, ale choď si oddýchnuť. Absolvuj terapiu, daj sa dokopy. Čestne to už nepôjde, ale aspoň nebudú vznikať ďalšie škody.  A tvoji servilní ultras sa už nebudú musieť ďalej zosmiešňovať infantilnými statusmi na sociálnych sieťach a hraním na hlupákov, ktorí akože netušia, prečo každý Igora Matoviča otvorene kritizuje. Veď on je dobrák od kostí a s tou pliagou to myslí úprimne vážne a keď sa nám nepáči, on kľudne môže vakcíny vrátiť, nemocnice zavrieť a mŕtvych nepochovať.

Takže ak máte, milí servilní panáci, v sebe kúsok slušnosti (rozumu a Boha evidentne máte pri sebe), tak pochopíte elementárnu základnú parlamentnú matematiku a prestanete zo seba robiť užitočných idiotov (áno, aj Vy, pán Mrva), ktorí presviedčajú voličov, že OĽaNO je strana negramotných ľudí, ktorá nielen nemá kvalifikované ľudské zdroje, ale bez Matoviča v pozícii predsedu vlády neprežije ani deň.

PS: Najväčším paradoxom dnešných dní je to, že ešte aj Boris Kollár, tichý spojenec a podporovateľ Matoviča, pôsobí v porovnaní s I. Matovičom ako štátnik.

Svätci Korčok a Pellegrini

24.03.2024

Pošle Korčok slovenských vojakov na Ukrajinu? Amnestuje Pellegrini spriaznené a blízke osoby ako kedysi Mečiar a Kováč?

2. pilier: Ako sme sa mohli mať, ale nemáme

18.03.2024

Malo to byť veľkolepé, dopadlo to ako vždy. Namiesto sľubov sa miliardy eur presunuli do rúk špekulantov.

Aké práva majú deti v rakúskej nemocnici

04.03.2024

Nepochybujem, že sme čiernou dierou Európy. Akýmsi totalitným skanzenom, kde ľudské práva a právne istoty mnohokrát existujú len na papieri.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

clovek

Iba človek. Jeden z milióna. Netvrdí, že má patent na pravdu. Je človek z mäsa a kostí a robí chyby, mýli sa. Pomenuje to čo vidí a čo si myslí. Oslovuje tých, ktorí odmietajú násilie a preferujú konštruktívnu diskusiu. Váži a rešpektuje človeka, bez ohľadu na farbu, výšku, akúkoľvek príslušnosť. Ak niekoho kritizuje, neznamená to, že si ho neváži alebo nemá rád. Napíše, čo momentálne cíti a vôbec netvrdí, že nezmení názor pod ťarchou argumentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 104
Celková čítanosť: 379814x
Priemerná čítanosť článkov: 3652x

Autor blogu

Kategórie