Založ si blog

Vážení členovia a fanúšikovia OĽaNO!

Oslobodím Vás a zakričím to, k čomu nemáte odhodlanie: “Kráľ je nahý!”.

Povedzme si na rovinu zopár faktov:

Matovič pozíciu predsedu vlády skutočne nezvláda. Nezdá sa, že by okrem ultra jadra OĽaNO niekto z odborníkov a verejne  akceptovateľných autorít Matovičovi, ako predsedovi vlády, vyjadril podporu.

Verím, že tak, ako sa Matovic po náročnom, dlhom rozhodovaní a radení  rozhodol stať predsedom vlády, rovnako precízne po uvážlivom a náročnom rozhovore zotrval v presvedčení, že sa chýb nedopúšťa, že nadávať expertom a koaličným partnerom do idiotov, vrahov je v poriadku. Dodám, že k obom záverom dospel po dôkladnej a vyčerpávajúcej porade. Samého so sebou.

Všetci si myslíte to isté. Vo vnútri súhlasíte s Matovičovými adresátmi kritiky. Tých je už toľko, že nemá zmysel ich ani menovať. Aj by ste konali, ibaže sami neviete, čo Váš stranícky šéf vyvedie a ste radšej rozpacito (a niektorí aj servilne) ticho.

Viete, že niektorí z vás dosiahli životný kariérny rast vďaka úspechu jediného človeka vo voľbách – Matoviča, ktorý z vďaky rozdeľoval lukratívne fleky. Nechcete o teplé fleky prísť, tak radšej chodíte po špičkách, aby sopka menom Matovič nevybuchla, pretože tá nekontrolovateľná láva vám potom už nezaručí nič z toho, čo máte teraz.

A niektorí by sa museli vrátiť na úrad práce…

Ste servilní panáci a nikto z vás nie je dostatočnou autoritou k tomu, aby seriózne mysliacich a kvalifikovaných kolegov zjednotil a povedal: “Stačilo Igor!”. Máme ťa radi, sme ti vďační, ale choď si oddýchnuť. Absolvuj terapiu, daj sa dokopy. Čestne to už nepôjde, ale aspoň nebudú vznikať ďalšie škody.  A tvoji servilní ultras sa už nebudú musieť ďalej zosmiešňovať infantilnými statusmi na sociálnych sieťach a hraním na hlupákov, ktorí akože netušia, prečo každý Igora Matoviča otvorene kritizuje. Veď on je dobrák od kostí a s tou pliagou to myslí úprimne vážne a keď sa nám nepáči, on kľudne môže vakcíny vrátiť, nemocnice zavrieť a mŕtvych nepochovať.

Takže ak máte, milí servilní panáci, v sebe kúsok slušnosti (rozumu a Boha evidentne máte pri sebe), tak pochopíte elementárnu základnú parlamentnú matematiku a prestanete zo seba robiť užitočných idiotov (áno, aj Vy, pán Mrva), ktorí presviedčajú voličov, že OĽaNO je strana negramotných ľudí, ktorá nielen nemá kvalifikované ľudské zdroje, ale bez Matoviča v pozícii predsedu vlády neprežije ani deň.

PS: Najväčším paradoxom dnešných dní je to, že ešte aj Boris Kollár, tichý spojenec a podporovateľ Matoviča, pôsobí v porovnaní s I. Matovičom ako štátnik.

Svätci Korčok a Pellegrini

24.03.2024

Pošle Korčok slovenských vojakov na Ukrajinu? Amnestuje Pellegrini spriaznené a blízke osoby ako kedysi Mečiar a Kováč?

2. pilier: Ako sme sa mohli mať, ale nemáme

18.03.2024

Malo to byť veľkolepé, dopadlo to ako vždy. Namiesto sľubov sa miliardy eur presunuli do rúk špekulantov.

Aké práva majú deti v rakúskej nemocnici

04.03.2024

Nepochybujem, že sme čiernou dierou Európy. Akýmsi totalitným skanzenom, kde ľudské práva a právne istoty mnohokrát existujú len na papieri.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

clovek

Iba človek. Jeden z milióna. Netvrdí, že má patent na pravdu. Je človek z mäsa a kostí a robí chyby, mýli sa. Pomenuje to čo vidí a čo si myslí. Oslovuje tých, ktorí odmietajú násilie a preferujú konštruktívnu diskusiu. Váži a rešpektuje človeka, bez ohľadu na farbu, výšku, akúkoľvek príslušnosť. Ak niekoho kritizuje, neznamená to, že si ho neváži alebo nemá rád. Napíše, čo momentálne cíti a vôbec netvrdí, že nezmení názor pod ťarchou argumentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 104
Celková čítanosť: 378202x
Priemerná čítanosť článkov: 3637x

Autor blogu

Kategórie