Založ si blog

#bezvyznamnidiletanti. gov. sk

Dámy a páni, ste možno dobrí otcovia a mamy, skvelí kamaráti, perfektní organizátori detských táborov, zodpovední projektoví manažéri, úradníci, čašníci, redaktori atď. Ale ako politici a odborníci vo verejnej správe ste žalostne bezvýznamní a podpriemerní. Najhoršie je dať nádej na zmenu a potom zlyhať.
Namiesto toho, aby ste dali spomedzi seba do výkonu najlepších z najlepších, zlyhali ste, podľahli ste opojeniu z papalášskych funkcií a uverili vlastnej vlastnej dokonalosti. Stali sa z vás kindersmeráci.
Neponúkli ste nič, len dookola omieľate mantru o rozviazaných rukách, ako dajaká treťotriedna manipulatívna sekta, opakujúca lož dovtedy, dokým sa stane pravdou.

Prehliadate pochybenia OČTK, ktoré Najvyšší súd, Ústavný súd ale aj Európsky súd pre ľudské práva opakovane pomenoval. Neviete sa s tým vysporiadať a hráte s občanmi rovnako opovážlivú hru na slepých a hluchých, ako smeráci pred vami.

Potvrdili ste, že politikom môže byť len človek s vysokou kvalifikáciou, preukázateľnou morálnou integritou, bez akýchkoľvek pochybení z minulosti ( a tých máte v súvislosti so zákazkami mnoho, keďže mnoho z vás nie sú nepopísané listy papiera).
Bez kompromisu a so všetkými nárokmi na najvyššie kritéria súčasne.
A takí mnohí z vás, koaličných politikov, nie ste.

Chránite si vlastné zadky. Vy, bezvýznamní podržtaškovia a cirkusanti, ktorí by ste si na slanú vodu nevedeli zarobiť a preto ste servilní k Matovičovi, lebo ste mu vďační za trafiky. Držíte ho bezohľadne v prvej línii a necháte ho čeliť fackám, lebo viete, že by ste v tej línii museli byť sami. Vidíte, že je indisponovaný (veľmi slušne povedané), ale vyhovuje vám to. Pekných hadov si Matovič na hrudi chová, čo samozrejme nijako nemení nič na veci, že jediné, čo tento človek vie robiť, je predávať inzeráty v regionálnych novinách. Ale nie preboha riadiť štát a dokonca verejné financie!

Ste servilní každý k svojmu predsedovi a preto nikdy nebudete schopní nominovať expertov. Vždy si budete diletansky a vo svojej malosti a primitivizme deliť funkcie, pretože najväčším úspechov vo vašich malých a bezvýznamných životoch bude voziť sa vládnym bavorákom, využívať vládne zariadenia, cestovať na „zahraničné návštevy“ s frajerkami a tľapkať sa po pleci, vzájomne si dokazujúc, aký biznis ste s tými tupými voličmi dokázali vykšeftovať. Dôveru za osobné benefity a štátny príspevok.

PS: „smerákmi“ nazývam všetkých tých, o ktorých sa vie, ako boli prisatí na štátny rozpočet a aké peňazovody si vytvorili za roky pôsobenia v politike, alebo jej ovládaním. Nie tých naivných a odhodlaných komunikálnych politikov na miestnej úrovni, ktorých smerácke politbyro a spol. v dôsledku zovretej železnej ruky oligarchie hodilo cez palubu

Svätci Korčok a Pellegrini

24.03.2024

Pošle Korčok slovenských vojakov na Ukrajinu? Amnestuje Pellegrini spriaznené a blízke osoby ako kedysi Mečiar a Kováč?

2. pilier: Ako sme sa mohli mať, ale nemáme

18.03.2024

Malo to byť veľkolepé, dopadlo to ako vždy. Namiesto sľubov sa miliardy eur presunuli do rúk špekulantov.

Aké práva majú deti v rakúskej nemocnici

04.03.2024

Nepochybujem, že sme čiernou dierou Európy. Akýmsi totalitným skanzenom, kde ľudské práva a právne istoty mnohokrát existujú len na papieri.

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

clovek

Iba človek. Jeden z milióna. Netvrdí, že má patent na pravdu. Je človek z mäsa a kostí a robí chyby, mýli sa. Pomenuje to čo vidí a čo si myslí. Oslovuje tých, ktorí odmietajú násilie a preferujú konštruktívnu diskusiu. Váži a rešpektuje človeka, bez ohľadu na farbu, výšku, akúkoľvek príslušnosť. Ak niekoho kritizuje, neznamená to, že si ho neváži alebo nemá rád. Napíše, čo momentálne cíti a vôbec netvrdí, že nezmení názor pod ťarchou argumentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 104
Celková čítanosť: 380366x
Priemerná čítanosť článkov: 3657x

Autor blogu

Kategórie